Русия възнамерява да използва чуждестранни деца като жив щит по време

...
Русия възнамерява да използва чуждестранни деца като жив щит по време
Коментари Харесай

Литовски депутат: Русия ще използва чуждестранни деца като жив щит срещу украинската офанзива

Русия има намерение да употребява чуждестранни деца като жив щит по време на идното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна. За тази цел Руската федерация организира групови екскурзии на малолетни до Крим. Това заяви депутатът от литовския Сейм (парламент) Лауринас Кашчунас, съобщи " Униан ".

Според него руснаци от различни страни по света се пробват да провеждат групи от деца за пътешестване до окупирания полуостров в близкото бъдеще. Някои оферират елементарна отмора, други - разнообразни културни и просветителни събития.

Кашчунас даде образец: като премия след музикален конкурс победителите - деца на възраст от дванадесет до тринадесет години от Казахстан, Израел, Белгия, Мароко, Таджикистан, Египет, Армения и други страни - са поканени да отидат в детския лагер " Артек " в Крим.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР